utforske muligheten for fotballdrakter barn en overgang

Zidane innrømmet at laget hans hadde stjernespillere i nesten alle posisjoner, men det garanterer ikke resultater som forventet. Et eksempel er kampen mot Legia Warszawa. Jeg tenker alltid at jeg har den beste troppen i verden, men samtidig tror jeg at det ikke er nok, sa Zidane. Vi skal fjerne alle våre evner i feltet, og spille på det beste nivået i 90 minutter. Men det vanskeligste i fotball er hvordan du alltid vises vedvarende, fotballdrakter la han til.Selv skape endring og utvikling er ganske god på Real Madrid, Zinedine Zidane faktisk posisjon er ikke helt sikker med president Florentino Perez er eyeing BVB manager, Thomas Tuchel. Bundesliga gigantene Borussia Dortmund administrerende direktør Hans-Joachim Watzke hevder at de spanske gigantene Rea Madrid er interessert i hans trener, Thomas Tuchel, med seg selv bekreftet at laget ikke er bekymret for å miste treneren. Jeg har et veldig godt forhold til Real Madrid, og jeg er sikker på at de fortsatt overvåke ham (Thomas Tuchel), sa Watzke fortalte ZDF. Etter en sesong Thomas med oss, har Fast (Madrid) vært betalende oppmerksomhet til coach verdensklasse vi hadde. Florentino Perez har ikke uttrykt direkte til meg (hans interesse for Thomas). Vi gjør ikke khawair miste ham hvis (Real) Madrid virkelig ønsker det denne gangen. Thomas Tuchel fortsatt har kontrakt med Dortmund.Real Madrid gjør Philippe Coutinho som sine overførings mål for neste sesong. Zinedine Zidane er angivelig imponert trener Liverpool stjerne ytelse. Coutinho spilte briljant med Liverpool denne sesongen. Han har scoret fem mål i Premier League, samt bringe Merseyside fotballdraktergigantene føre på toppen av plasseringer med ett poeng foran Chelsea og to poeng foran Manchester City og Arsenal. En imponerende prestasjon som gjorde Zidane ble forelsket i den brasilianske stjernen. Tilsvarende, i henhold til Diario Gol. For å glatte plan for å bringe Coutinho, vil Los Blancos velig slipper James Rodriguez. Colombianske spilleren er vanskelig å få en vanlig stilling i troppen Zidane. I denne sesongen, var han bare fem kamper i La Liga, det også skjedde på grunn av Luka Modric og Casemiro ikke kunne spille på grunn av skade. Vi planlegger å rekruttere Coutinho Real Madrid vil få en tøff utfordring fra Barcelona. Videre spilleren selv har ambisjoner om å spille på Camp Nou. Faktisk velig har Coutinho spurte sin agent for å utforske muligheten for fotballdrakter barn en overgang til den katalanske klubben siden forrige sesong.Neymar far advarte Real Madrid og eventuelle andre søkere at Barcelona stjerne kan bare innløses til en pris på € 430 millioner. Fremtiden for Brasil internasjonalt var blitt gjenstand for spekulasjon i overgangsmarkedet, med Paris Saint-Germain og Manchester United hevdet av agenten Wagner Ribeiro har lansert et stort bud på spilleren.